Magyarország neve és évezredes kultúrája szétválaszthatatlanul összefonódott a lóval, a lovas élettel. Világszerte egyre kevesebb az olyan területek száma ahol szabadon, korlátok nélkül és biztonságban lovagolhat az ember, tiltó táblák és kerítések nélkül.

Magyarország legfőbb vonzereje a lovagolni szándékozók számára a szinte korlátlan lehetőségeket kínáló tereplovaglás. Országunk éghajlata, domborzata, a magyar lófajták erre kiválóan alkalmasak. Lóháton egy egészen más világ nyílik meg az ember előtt, olyan közeli kapcsolatba kerülhetünk a természettel, amelyre ritkán adódik lehetőség.

Üdvözöljük a Dechy-lovastanyán.
Lovastanyánk egy ideális hely a lovagolni és pihenni vágyó vendégeink részére. Sokféle lovaglási lehetőséggel, családias vendéglátással a Dechy-lovastanya egész évben várja vendégeit, és gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze magát, akár egyedül jön, vagy a családjával, vagy a barátaival.

Ezért érdemes idejönni:

  • Csendes családias környezet és házias ételek.
  • Jól képzett lovak melyek kiválóan alkalmasak tereplovaglásra, terepakadályok ugratására.
  • Tapasztalt nyelveket beszélő lovas oktatók.
  • Erdőn- mezőn át több ezer hektár területen a szabad lovagláslehetősége.
  • Kényelmes szálláslehetőség és jó vendéglátás.
  • Wifi elérés

Ezt a lehetőséget kínálja Önöknek a Dechy-lovastanya.

Lajosmizse és környéke, a kiskunsági puszták világa. Minden évszakban emlékezetes

élményt nyújt. Az itt élő emberek pedig híresek a vendégszeretetükről, nyitottak, és kedvesek a messziről érkezőkhöz. Ennek köszönhető,hogy sokan később is vissza-visszatérnek erre az egyedülálló vidékre. Talán Ön is közöttük lesz.

LÓRA FEL!

Akár hosszabb vagy rövidebb időre szeretne kiszakadni a hétköznapok egyhangúságából, és szüksége van lovaglás pihentető szabadság érzetére, lovastanyánkon ezt megteheti.

A dechy–lovastanya egy olyan környéken van, ahol több ezer-hektár terület áll rendelkezésre a zavartalan tereplovagláshoz. Ezen terepen épiíett terepakadályok vannak, melyek ugratása nagy élményt tud nyújtani lovasoknak.

A puha homokos talajnak köszönhetően a terület egész évben lovagolható.

Minden évszak kínál látnivalót. Tavasz az erdők, mezők virágzásának évszaka, nyár a melegé, ősz a csodálatos színeké, a tél a csend és a nyugalomé.Minden évszakban gyönyörködhetük az erdők, rétek állataiban. Kevesebb gyakorlattal rendelkező lovasainknak a lovastanya területén lévő pályáinkon tudunk segíteni felkészülni a biztonságos tereplovaglásra.

Ősszel „Hubertus” azaz vadászlovaglásokat szervezünk lovasvendégeink részére egy hosszú hétvége keretében, próbalovaglással, a vadászlovaglás napján pezsgős köszöntővel, picknikkel, majd gálavacsorával

Várjuk szeretettel Önöket!