Lovasudvarunk és panziónk egész évben nyitva áll vendégeink részére.

Kényelmes, tágas szobáinkban nyugodtan pihenhet. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik.

Jelenleg négy szobával rendelkezünk, melyek igény szerint pótágyazhatók:

1 családi szoba (4 személy)
1 db kétágyas szoba (2 személy)

2 db francia ágyas szoba (2 személy)

Szobáink kényelmesek, a nyugodt pihenést szolgálják. Minden szobához fürdőszoba tartozik. Bérelhető reggelivel, fél- és teljes panziós ellátással. A reggeli kávét a teraszon is fel tudjuk szolgálni, és ha elég korán kel a vendég, része lehet a lovak reggeliztetésében is. (Ők ugyan kávét nem kapnak…)

A gyerekek kívánságára az egyik szobában emeletes ágy van, ez csábító lehet, akinek otthon nem lehet része ebben a mulatságban („hátrányos helyzetű” lányunk rendelte).

A földszinti szoba kerekesszékkel is megközelíthető, a fürdőszoba kialakítása is alkalmas a mozgáskorlátozottak használatára. A tetőtéri szobák sajnos még nem közelíthetőek meg lifttel, de reméljük a közeljövőben lesz módunk beépíteni, hogy minden vendégünk bejárhassa az egész épületet, megtekinthesse az emeleti, óvodások által készített lovas díszeket is.

Konyhánkat a vendég igénye esetén szabadon rendelkezésre bocsátjuk, de kérésre mi is elkészítjük a megkívánt ételt, amit az étkezőben, vagy a teraszon el is fogyaszthat.

Rendelkezésre áll házi könyvtárunk, ahol a lovas témájú könyvek vannak túlsúlyban, de játszhatnak a különböző társasjátékokkal is. Az épületben ingyenes wi-fi elérést biztosítunk.

Gyerekeknek kedvcsináló a hintaló ménesünk.

Bővebb információért hívjon minket!

Telefon: +36 30 722 04 76

Akár online is foglalhat, ha ide kattint.