A szabadidő eltöltésére természetesen a lovardánkat ajánljuk.

Lóra ülni lehet a lovas tudással rendelkezőknek és annak is, aki meg akarja ismerni a lovaglás élményét, birtokolni akarja a tudást, amivel hatást gyakorolhat egy 500-800 kg-os lóra, de aki először találkozik egy ilyen szép és okos állattal, annak egy simogatás is élmény. Élmény, ha szeretteimből látok valakit lovagolni, de el lehet nézegetni egy idegen gyakorlását, vagy egy kisgyermek lovagló óráját is. A lovak mozgásának szépsége az ember kikapcsolódását segíti.

A lovagolni tudók számára, egy rövid „vizsga” után tereplovaglást ajánlunk.

Lehetőség van vendégló fogadására is.

Ha a lovakat szereti, de nem tud lóra ülni elvisszük kirándulni lovaskocsin a faluba, Ásványráró környékéra, a dunai ártér, az ártéri erdők árnyéka még a nagy melegben is kellemes. Ásványráró megismerése 1-másfél órás kocsiút: a templomok megtekintése, a kálvária, a Nagy-Duna horgászhelyei, a mellékágak halrekesztői megannyi élmény.

De nem kell velünk tölteni a teljes szabadidőt: térképet adunk és kerékpárok kölcsönözhetőek. 10 felnőtt, 2 gyermek kerékpár, tandem és háromkerekű bicikli áll rendelkezésre a szomszéd községek, a hédervári kastély, a krumplibogár-szobor, lipóti strand, pékség látványközpont stb… megtekintésére, de Győrig, vagy Mosonmagyaróvárig elkerekezni is csak egy-egy óra!

Várjuk vendégeinket, nálunk jól fogják érezni magukat!